img
img
Türkiye’nin Mantar İhracatının Değerlendirilmesi  
Yazarlar (4)
Ak Emel
Yüksel Tüzel
Ege Üniversitesi, Türkiye
Erkan Eren
Ege Üniversitesi, Türkiye
Funda Atila
Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Ulusal alan endekslerinde (TR Dizin, ULAKBİM) yayımlanan tam makale
Dergi Adı Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
Dergi ISSN 2148-127X
Dergi Tarandığı Indeksler Directory of Open Access Journals (DOAJ), Directory indexing of international research journals (CiteFactor), Scientific Journal Impact Factor (SJIF), Cosmos Impact Factor (Cosmos), Index Copernicus (ICI), Bielefeld Academic Search Engine (BASE), National Library of Australia (TROVE), Scientific Indexing Services (SIS), Universal Impact Factor (UIF) , Advanced Science Index (ASI), International Innovative Journal Impact Factor (IIJIF) , Global Impact quality Factor (GIF), Directory of Research Journals Indexing (DRJI), WorldCat libraries(WorldCat), The Turkish Academic Network and Information Centre (ULAKBIM)
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 03-2016
Cilt No 4
Sayı 3
Sayfalar 239 / 243
Doi Numarası 10.24925/turjaf.v4i3.239-243.606
Makale Linki http://www.agrifoodscience.com/index.php/TURJAF/article/view/606
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Türkiye’nin Mantar İhracatının Değerlendirilmesi

Paylaş