Yazarlar |
Mehmet Atilla Aşkın
Süleyman Demirel Üniversitesi, Türkiye |
Mehmet Fikret Balta
Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Türkiye |
Faik Ekmel Tekintaş
Adnan Menderes Üniversitesi, Türkiye |
Ahmet KAZANKAYA
Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Türkiye |
Fikri Balta
Ordu Üniversitesi, Türkiye |
Makale Türü | Özgün Makale |
Makale Alt Türü | SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale |
Dergi Adı | Journal of Food Composition and Analysis |
Dergi Tarandığı Indeksler | SCI-Expanded |
Makale Dili | İngilizce |
Basım Tarihi | 01-2007 |
Cilt No | 20 |
Sayı | 1 |
Sayfalar | 7 / 12 |