img
Determination Of Phytochemicals and Antioxidant Capacities of Fresh Scots Pine (Pinus Sylvestris L.) Sprouts Consumed as Herbal Tea  
Yazarlar
Doç. Dr. Fatma ERGÜN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Tam Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı 6 th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress
Kongre Tarihi 07-10-2022 / 09-10-2022
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Kütahya
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş