img
img
Determination of Phytochemicals and Antioxidant Capacity of Satureja hortensis L   
Yazarlar (1)
Doç. Dr. Fatma ERGÜN Doç. Dr. Fatma ERGÜN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli uluslarası dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
Dergi ISSN 2148-127x
Dergi Tarandığı Indeksler Index Copernicus, WorldCat libraries
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 12-2022
Cilt No 10
Sayfalar 2635 / 2639
Doi Numarası 10.24925/turjaf.v10isp1.2635-2639.5577
Makale Linki http://www.agrifoodscience.com/index.php/TURJAF/article/view/5577/2701
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Determination of Phytochemicals and Antioxidant Capacity of Satureja hortensis L

Paylaş