| Yazarlar (3) |
Prof. Dr. Atilla TAŞKIN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
Diğer Demirel ERGÜN
Türkiye |
Doç. Dr. Fatma ERGÜN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
| Makale Türü | Özgün Makale |
| Makale Alt Türü | SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayınlanan tam makale |
| Dergi Adı | European Poultry Science |
| Dergi ISSN | 1612-9199 Wos Dergi Scopus Dergi |
| Dergi Tarandığı Indeksler | SCI-Expanded |
| Dergi Grubu | Q3 |
| Makale Dili | İngilizce |
| Basım Tarihi | 03-2023 |
| Cilt No | 87 |
| Sayfalar | 1 / 12 |
| DOI Numarası | 10.1399/eps.2023.371 |
| Makale Linki | https://www.european-poultry-science.com/effects-of-different-concentrations-of-honeysuckle-span-classws-name-lonicera-ibericaspan-m-bieb-and-barberry-span-classws-name-berberis-vulgarisspan-l-extracts-in-cryopr,QUlEPTc0NzY4NzAmTUlEPTE2MTAxNA.html?UI |