Admissible singular operators and their commutators on vanishing generalized Orlicz Morrey spaces
Prof. Dr. Vagıf GULIYEV
Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Fatih DERİNGÖZ
Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Hasanov Javanshır
We study the boundedness of Phi-admissible singular operators and their commutators on vanishing generalized Orlicz-Morrey spaces VM Phi,phi(R-n) including their weak versions. These conditions are satisfied by most of the operators in harmonic analysis, such as the Hardy-Littlewood maximal operator, the Calder n-Zygmund singular integral operator and so on. In all the cases the conditions for the boundedness are given in terms of Zygmund-type integral inequalities on weights phi(x, r) without assuming any monotonicity property of phi(x, r) on r.
vanishing generalized Orlicz-Morrey space, Phi-admissible singular operators, Hardy-Littlewood maximal operator, Calderon-Zygmund singular integral operator, commutator, BMO
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Journal of Inequalities and Applications
Dergi ISSN 1029-242X