img
SOME NUT PROPERTIES OF WALNUTS Juglans regia L OF EDREMIT COUNTRY    
Yazarlar
Prof. Dr. Ahmet KAZANKAYA
Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Türkiye
Mehmet Ali Koyuncu
Süleyman Demirel Üniversitesi, Türkiye
Fatma Koyuncu
Süleyman Demirel Üniversitesi, Türkiye
Tarık Yarılgaç
Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Türkiye
Seyit Mehmet Şen
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Özet
This study was carried out between 1997 and 1998 in Edremit. As a result of evaluations, 38 selections were regarded as promising. Most selections had fruit weights over 11-12 g, kernel weights over 6-7 g, kernel percents over 45 and light colored kernels.
Anahtar Kelimeler
walnut, selection, fruit characteristics
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli uluslarası dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Acta Horticulturae
Dergi ISSN 0567-7572
Dergi Tarandığı Indeksler crossref
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 01-2001
Sayı 544
Sayfalar 97 / 100
Doi Numarası 10.17660/ActaHortic.2001.544.11
Makale Linki http://www.actahort.org/books/544/544_11.htm
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Google Scholar 34
SOME NUT PROPERTIES OF WALNUTS Juglans regia L OF EDREMIT COUNTRY

Paylaş