Yazarlar |
Mehmet Atilla Aşkın
Süleyman Demirel Üniversitesi, Türkiye |
Mehmet Fikret Balta
Ordu Üniversitesi, Türkiye |
Faik Ekmel Tekintaş
Adnan Menderes Üniversitesi, Türkiye |
Ahmet KAZANKAYA
Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Türkiye |
Fikri Balta
Ordu Üniversitesi, Türkiye |
Makale Türü | Özgün Makale |
Makale Alt Türü | SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale |
Dergi Adı | Journal of Food Composition and Analysis |
Dergi ISSN | 0889-1575 |
Dergi Tarandığı Indeksler | SCI-Expanded |
Dergi Grubu | Q2 |
Makale Dili | İngilizce |
Basım Tarihi | 01-2007 |
Sayfalar | 7 / 12 |
Doi Numarası | 10.1016/j.jfca.2006.06.005 |
Makale Linki | http://www.scopus.com/record/display.uri?eid=2-s2.0-33750378677&origin=resultslist&sort=plf-f&src=s&st1=KAZANKAYA&st2=A&nlo=1&nlr=20&nls=count-f&sid=6FCF73A29142A469C69F89873E6B9335.euC1gMODexYlPkQec4u1Q%3a273& |