img
Fatty acid composition affected by kernel weight in almond Prunus dulcis Mill D A Webb genetic resources   
Yazarlar
Mehmet Atilla Aşkın
Süleyman Demirel Üniversitesi, Türkiye
Mehmet Fikret Balta
Ordu Üniversitesi, Türkiye
Faik Ekmel Tekintaş
Adnan Menderes Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Ahmet KAZANKAYA
Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Türkiye
Fikri Balta
Ordu Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Journal of Food Composition and Analysis
Dergi ISSN 0889-1575
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Dergi Grubu Q2
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 01-2007
Sayfalar 7 / 12
Doi Numarası 10.1016/j.jfca.2006.06.005
Makale Linki http://www.scopus.com/record/display.uri?eid=2-s2.0-33750378677&origin=resultslist&sort=plf-f&src=s&st1=KAZANKAYA&st2=A&nlo=1&nlr=20&nls=count-f&sid=6FCF73A29142A469C69F89873E6B9335.euC1gMODexYlPkQec4u1Q%3a273&
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Google Scholar 148
Fatty acid composition affected by kernel weight in almond Prunus dulcis Mill D A Webb genetic resources

Paylaş