img
Biodiversity of Lactobacillus spp. collected from traditional fermented pickle in Kırsehir region.  
Yazarlar
Dr. Öğr. Üyesi Esin KIRAY
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Ergin Kariptaş
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Belgin ERDEM
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı The 2nd UNIDOKAP International Symposium on BIODIVERSITY, Samsun, TURKEY
Kongre Tarihi 28-11-2018 / 30-11-2018
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Samsun
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş