On The Complex Mixed Dark-Bright Wave Dıstributions To Some Conformable Nonlinear Integrable Models
Armando Cıancıo
Gülnur Yel
Uluslararası Final Üniversitesi, Türkiye
Kumar Ajay
Hacı Mehmet Başkonuş
Harran Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Esin İLHAN
In this research paper, we implement the sine-Gordon expansion method to two governing models which are the (2+1)-dimensional Nizhnik-Novikov-Veselov equation and the Caudrey-Dodd-Gibbon-Sawada-Kotera equation. We use conformable derivative to transform these nonlinear partial differential models to ordinary differential equations. We find some wave solutions having trigonometric function, hyperbolic function. Under the strain conditions of these solutions obtained in this paper, various simulations are plotted.
Conformable Derivative, (2+1)-Dimensional Nizhnik-Novikov-Veselov Equation, Caudrey-Dodd-Gibbon-Sawada-Kotera Equation, Sine-Gordon Expansion Method, Wave Solutions
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Fractals