img
DETERMINATION OF FOOD PRESERVATION CAPACITY OF EXTRACTS PREPARED WITH DIFFERENT FORMS OF ROSEHIP (Rosa canina L.) FRUIT AND ECONOMIC EVALUATION OF ITS USE AS A FOOD PRESERVATIVE  
Yazarlar
Öğr. Gör. Ebru ŞİRİN Öğr. Gör. Ebru ŞİRİN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Gizem KEZER Dr. Öğr. Üyesi Gizem KEZER
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Aslı AKILLI Dr. Öğr. Üyesi Aslı AKILLI
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı 2.Ahi Evran International Conference on Scientific Research
Kongre Tarihi 21-10-2022 /
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Kırşehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş