img
Determination of Glutathione, Selenium, and Malondialdehyde in Different Edible Mushroom Species  
Yazarlar
Hacer Doğan
Dr. Öğr. Üyesi Ebru ÇÖTELİ
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Fikret Karataş
Fırat Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Biological Trace Element Research
Dergi ISSN 0163-4984
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 04-2016
Cilt No 174
Sayı 2
Sayfalar 459 / 463
Doi Numarası 10.1007/s12011-016-0715-2
Makale Linki http://link.springer.com/10.1007/s12011-016-0715-2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Determination of Glutathione, Selenium, and Malondialdehyde in Different Edible Mushroom Species

Paylaş