img
Patates Kızartmalarında Akrilamid Oluşumuna Geven (Astragalus Bisculcatus ) ve Sarımsak (Allium Satium L.) Bitkilerinin Etkilerinin Araştırılması  
Yazarlar
Özge Elitaş
Dr. Öğr. Üyesi Ebru ÇÖTELİ
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Fikret Karataş
Fırat Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Ulusal alan endekslerinde (TR Dizin, ULAKBİM) yayımlanan tam makale
Dergi Adı Fırat Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Dergi ISSN 1308-9064
Dergi Tarandığı Indeksler TR DİZİN
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 09-2018
Cilt No 30
Sayı 2
Sayfalar 29 / 35
Makale Linki https://dergipark.org.tr/tr/pub/fufbd/issue/39198/461296
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş