| Yazarlar (2) |
Prof. Dr. Mehmet SARI
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
Prof. Dr. Mustafa KAN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
| Kitap Adı | STRENGTHENING GOOSE MEAT PRODUCTION THROUGH RURAL TOURISM AND GASTRONOMY IN TÜRKİYE-Strategic action plan |
| Kitap Türü | Araştırma/Bilimsel Kitap (Tez Hariç) |
| Kitap Alt Türü | Alanında uluslararası yayınlanan araştırma/bilimsel kitap |
| Kitap Niteliği | Diğer uluslararası bilimsel kitap |
| Kitap Dili | İngilizce |
| Basım Tarihi | 01-2025 |
| ISBN | 978-92-5-139974-3 |
| Basıldığı Ülke | |
| Basıldığı Şehir | |
| Kitap Linki | https://openknowledge.fao.org/handle/20.500.14283/cd6143en |