img
img
STRENGTHENING GOOSE MEAT PRODUCTION THROUGH RURAL TOURISM AND GASTRONOMY IN TÜRKİYE-Strategic action plan  
Yazarlar (2)
Prof. Dr. Mehmet SARI Prof. Dr. Mehmet SARI
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Mustafa KAN Prof. Dr. Mustafa KAN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Kitap Adı STRENGTHENING GOOSE MEAT PRODUCTION THROUGH RURAL TOURISM AND GASTRONOMY IN TÜRKİYE-Strategic action plan
Kitap Türü Araştırma/Bilimsel Kitap (Tez Hariç)
Kitap Alt Türü Alanında uluslararası yayınlanan araştırma/bilimsel kitap
Kitap Niteliği Diğer uluslararası bilimsel kitap
Kitap Dili İngilizce
Basım Tarihi 01-2025
ISBN 978-92-5-139974-3
Basıldığı Ülke
Basıldığı Şehir
Kitap Linki https://openknowledge.fao.org/handle/20.500.14283/cd6143en
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş