img
img
GIDA VE YEM ÜRETİMİNDE BİYOTEKNOLOJİK YAKLAŞIMLARIN HELAL GIDA KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ  
Yazarlar (2)
Osman Sağdıç
Yıldız Teknik Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Şefik TEKLE Dr. Öğr. Üyesi Şefik TEKLE
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayınlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı ULUSLARARASI HELAL KONGRESi
Kongre Tarihi 17-05-2024 / 19-05-2024
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Ankara
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş