Seconder paroxysmal hemicrania caused by mucocele
Dr. Öğr. Üyesi Burç Esra ŞAHİN
Ece Özdemir Öktem
Türkiye
Makale Türü Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
Makale Alt Türü Uluslararası alan indekslerindeki dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden makale
Dergi Adı American Journal of Experimental and Clinical Research
Dergi Tarandığı Indeksler Directory of Open Access Journals (DOAJ), Index Copernicus, Directory of Open Access Scholarly Resources (ROAD), WHO HINARI, Europub, Open Academic Journals Index (OAJI), Directory of Research Journals Indexing (DRJI) , J-Gate, Open Science Directory, Electronic Journal Libraray (GIGA German Institute of Global and Area Studies Information Centre, Hamburg), Research Bible, Journal Index Net, Free Medical Journals (Geneva Foundation for Medical Education and Research), Leibniz Information Centre for Life Sciences, Electronic Journals Library (ZB MED), Directory of Abstract Indexing for Journals (DAIJ), Google Scholar, and Journal TOCs .
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 08-2017