| Yazarlar (4) |
Doç. Dr. Hakan BAŞAK
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
Dr. Öğr. Üyesi Alim AYDIN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
|
|
|
İstanbul Ticaret Üniversitesi, Türkiye |
| Makale Türü | Özgün Makale |
| Makale Alt Türü | SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayınlanan tam makale |
| Dergi Adı | Journal of Food Composition and Analysis |
| Dergi ISSN | 0889-1575 Wos Dergi Scopus Dergi |
| Dergi Tarandığı Indeksler | SCI-Expanded |
| Dergi Grubu | Q2 |
| Makale Dili | İngilizce |
| Basım Tarihi | 10-2025 |
| Cilt No | 146 |
| DOI Numarası | 10.1016/j.jfca.2025.107992 |
| Makale Linki | https://doi.org/10.1016/j.jfca.2025.107992 |