| Yazarlar (2) |
Doç. Dr. Yener OĞAN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
|
|
| Makale Türü | Özgün Makale |
| Makale Alt Türü | SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayınlanan tam makale |
| Dergi Adı | International Journal of Gastronomy and Food Science |
| Dergi ISSN | 1878-450X Wos Dergi Scopus Dergi |
| Dergi Tarandığı Indeksler | SCI-Expanded |
| Dergi Grubu | Q1 |
| Makale Dili | Türkçe |
| Basım Tarihi | 09-2025 |
| Cilt No | 42 |
| Sayı | 101309 |
| Sayfalar | 1 / 9 |
| Doi Numarası | 10.1016/j.ijgfs.2025.101309 |
| Makale Linki | https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1878450X25002100 |
| Atıf Sayıları |