img
img
Ruminant hayvanlarda et kalitesini etkileyen faktörler: Çiftlikten sofraya kırmızı et  
Yazarlar (2)
Yasin Uyanık
Dr. Öğr. Üyesi Hayrettin ÇAYIROĞLU Dr. Öğr. Üyesi Hayrettin ÇAYIROĞLU
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli ulusal dergilerde yayınlanan tam makale
Dergi Adı Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Dergi ISSN 2979-9198
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 06-2025
Cilt No 3
Sayı 1
Sayfalar 46 / 59
Makale Linki https://dergipark.org.tr/tr/pub/kujinas/issue/92646/1721718
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş