img
img
Üniversite Öğrencilerinin Probiyotik Bilgi Düzeyi ve Tüketim Durumlarının Belirlenmesi  
Yazarlar (3)
Tuba Eda Arpa Zemzemoğlu
Gümüşhane Üniversitesi, Türkiye
Elanur Uludağ
Gümüşhane Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Sevda UZUN Doç. Dr. Sevda UZUN
Gümüşhane Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli uluslarası dergilerde yayınlanan tam makale
Dergi Adı GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
Dergi ISSN 1300-3070
Dergi Tarandığı Indeksler EBSCO Host, DOAJ, CrossRef
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 02-2019
Cilt No 44
Sayfalar 118 / 130
Doi Numarası 10.15237/gida.GD18104
Makale Linki http://dergipark.gov.tr/doi/10.15237/gida.GD18104
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Üniversite Öğrencilerinin Probiyotik Bilgi Düzeyi ve Tüketim Durumlarının Belirlenmesi

Paylaş