img
img
Küresel Kültür ve Mutfak Kültürü (Gastronomi ve Turizm: Gastronomi ve Gastronomi Turizminde Teknoloji, Yapay Zekâ ve Dijitalleşme)  
Yazarlar (2)
Doç. Dr. Yener OĞAN Doç. Dr. Yener OĞAN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Erkan Denk
Türkiye
Devamını Göster
Kitap Adı Gastronomi ve Turizm: Gastronomi ve Gastronomi Turizminde Teknoloji, Yapay Zekâ ve Dijitalleşme
Bölüm(ler) Küresel Kültür ve Mutfak Kültürü
Kitap Türü Kitap Bölümü
Kitap Alt Türü Alanında uluslararası yayınlanan kitap bölümü
Kitap Niteliği Diğer uluslararası bilimsel kitap
Kitap Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2025
ISBN 978-625-375-529-4
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Ankara
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş