img
img
Diferentiation of growth performance, gut health, and meat quality characteristics of Japanese quails fed diets containing Thymus capitatus L. (Hofm. et Link) and symbiotic (SynerAll®)  
Yazarlar (4)
Prof. Dr. İsa COŞKUN Prof. Dr. İsa COŞKUN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin ÇAYAN Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin ÇAYAN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Firdevs Korkmaz Turgud
Akdeniz Üniversitesi, Türkiye
Veysel Akay
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Biologia
Dergi ISSN 1336-9563 Wos Dergi Scopus Dergi
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Dergi Grubu Q4
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 08-2025
Cilt No 80
Sayı 9
Sayfalar 1 / 11
Doi Numarası 10.1007/s11756-025-02004-4
Makale Linki https://link.springer.com/article/10.1007/s11756-025-02004-4