img
img
Ruminant hayvanlarda et kalitesini etkileyen faktörler: Çiftlikten sofraya kırmızı et  
Yazarlar (2)
Yasin Uyanık
Dr. Öğr. Üyesi Hayrettin ÇAYIROĞLU Dr. Öğr. Üyesi Hayrettin ÇAYIROĞLU
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Tam Metin Olarak Yayınlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı ISPEC 17th International Conference on Agriculture, Animal Science & Rural Development
Kongre Tarihi 25-04-2025 /
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Kırşehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Ruminant hayvanlarda et kalitesini etkileyen faktörler: Çiftlikten sofraya kırmızı et

Paylaş