| Yazarlar (3) |
Doç. Dr. Fatma ERGÜN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
Diğer Demirel ERGÜN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
Dr. Öğr. Üyesi Mehmet KART
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
| Makale Türü | Özgün Makale |
| Makale Alt Türü | SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayınlanan tam makale |
| Dergi Adı | EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY |
| Dergi ISSN | 1438-2377 Wos Dergi Scopus Dergi |
| Dergi Tarandığı Indeksler | SCI |
| Dergi Grubu | Q2 |
| Makale Dili | İngilizce |
| Basım Tarihi | 04-2025 |
| Sayfalar | 12 / |
| Doi Numarası | 10.1007/s00217-025-04714-0 |
| Makale Linki | https://link.springer.com/article/10.1007/s00217-025-04714-0 |
| Atıf Sayıları |