Yazarlar (3) |
![]() Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
![]() Türkiye |
![]() Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
Makale Türü | Özgün Makale |
Makale Alt Türü | SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale |
Dergi Adı | EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY |
Dergi ISSN | 1438-2377 Wos Dergi Scopus Dergi |
Dergi Tarandığı Indeksler | SCI |
Dergi Grubu | Q2 |
Makale Dili | İngilizce |
Basım Tarihi | 04-2025 |
Sayfalar | 12 / |
Doi Numarası | 10.1007/s00217-025-04714-0 |
Makale Linki | https://link.springer.com/article/10.1007/s00217-025-04714-0 |