img
img
Prevalence and antimicrobial susceptibility of Arcobacter species in cow milk water buffalo milk and fresh village cheese  
Yazarlar (4)
Simten Yeşilmen Alp
Dicle Üniversitesi, Türkiye
Aydın Vural
Dicle Üniversitesi, Türkiye
Mehmet Emin Erkan
Dicle Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. İbrahim Halil YILDIRIM Doç. Dr. İbrahim Halil YILDIRIM
Dicle Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı International Journal of Food Microbiology
Dergi ISSN 0168-1605 Wos Dergi Scopus Dergi
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Dergi Grubu Q4
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 10-2014
Cilt No 188
Sayfalar 11 / 14
Doi Numarası 10.1016/j.ijfoodmicro.2014.07.006
Makale Linki http://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S0168160514003365