Yazarlar (4) |
![]() Dicle Üniversitesi, Türkiye |
![]() Dicle Üniversitesi, Türkiye |
![]() Dicle Üniversitesi, Türkiye |
![]() Dicle Üniversitesi, Türkiye |
Makale Türü | Özgün Makale |
Makale Alt Türü | SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale |
Dergi Adı | International Journal of Food Microbiology |
Dergi ISSN | 0168-1605 Wos Dergi Scopus Dergi |
Dergi Tarandığı Indeksler | SCI-Expanded |
Dergi Grubu | Q4 |
Makale Dili | İngilizce |
Basım Tarihi | 10-2014 |
Cilt No | 188 |
Sayfalar | 11 / 14 |
Doi Numarası | 10.1016/j.ijfoodmicro.2014.07.006 |
Makale Linki | http://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S0168160514003365 |