| Yazarlar (4) |
|
Dicle Üniversitesi, Türkiye |
|
Dicle Üniversitesi, Türkiye |
|
Dicle Üniversitesi, Türkiye |
Doç. Dr. İbrahim Halil YILDIRIM
Dicle Üniversitesi, Türkiye |
| Makale Türü | Özgün Makale |
| Makale Alt Türü | SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayınlanan tam makale |
| Dergi Adı | International Journal of Food Microbiology |
| Dergi ISSN | 0168-1605 Wos Dergi Scopus Dergi |
| Dergi Tarandığı Indeksler | SCI-Expanded |
| Dergi Grubu | Q4 |
| Makale Dili | İngilizce |
| Basım Tarihi | 10-2014 |
| Cilt No | 188 |
| Sayfalar | 11 / 14 |
| Doi Numarası | 10.1016/j.ijfoodmicro.2014.07.006 |
| Makale Linki | http://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S0168160514003365 |