img
img
Determination of Essential Oil Raties and Chemical Compositions of Dried and Fresh Peppermint (Mentha piperita L.) Leaves Grown in Kırşehir Conditions  
Yazarlar (1)
Dr. Öğr. Üyesi Emine BİLGİNOĞLU Dr. Öğr. Üyesi Emine BİLGİNOĞLU
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Uluslararası alan indekslerindeki dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
Dergi ISSN 2148-127X
Dergi Tarandığı Indeksler
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 05-2025
Doi Numarası 10.24925/turjaf.v13i5.1299-1302.7441
Makale Linki https://doi.org/10.24925/turjaf.v13i5.1299-1302.7441