img
img
Effects of different doses of Lactobacillus brevis addition to oat (Avena sativa L.) silage on physical and chemical properties, aerobic stability, in vitro organic matter digestibility and energy value of silage   
Yazarlar (1)
Dr. Öğr. Üyesi Hayrettin ÇAYIROĞLU Dr. Öğr. Üyesi Hayrettin ÇAYIROĞLU
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Ulusal alan endekslerinde (TR Dizin, ULAKBİM) yayımlanan tam makale
Dergi Adı Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
Dergi ISSN 2148-127X
Dergi Tarandığı Indeksler TR DİZİN
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 04-2025
Cilt No 13
Sayı 4
Sayfalar 1008 / 1014
Doi Numarası 10.24925/turjaf.v13i4.1008-1014.7428
Makale Linki https://doi.org/10.24925/turjaf.v13i4.1008-1014.7428