img
img
Determination of Quality Changes of Hard-Boiled Chicken Eggs Due to Slow and Fast Cooling by Electronic Nose and Machine Learning  
Yazarlar (7)
Metehan Denli
Emre Yavuzer
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Türkiye
Hasan Tangüler
Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Memduh KÖSE Dr. Öğr. Üyesi Memduh KÖSE
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Mehmet Kürşat Yalçın
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Türkiye
Hasan Macit
Mehmet Yetişen
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Ulusal alan endekslerinde (TR Dizin, ULAKBİM) yayımlanan tam makale
Dergi Adı Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology (TURJAF)
Dergi ISSN 2148-127X
Dergi Tarandığı Indeksler TR DİZİN
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 04-2025
Cilt No 13
Sayı 4
Sayfalar 934 / 940
Doi Numarası 10.24925/turjaf.v13i4.934-940.7352
Makale Linki https://agrifoodscience.com/index.php/TURJAF/article/view/7352