img
img
SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜ İLE MANUPLE EDİLEN GASTROFİZİKSEL FAKTÖRLERİN PİŞMİŞ GÖKKUŞAĞI ALABALIĞINA AİT DUYUSAL DEĞERLENDİRMEYE ETKİSİ (Ziraat, Orman ve Su Ürünleri)  
Yazarlar (2)
Emre Yavuzer
Türkiye
Prof. Dr. Mahmut YILMAZ Prof. Dr. Mahmut YILMAZ
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Kitap Adı Ziraat, Orman ve Su Ürünleri
Bölüm(ler) SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜ İLE MANUPLE EDİLEN GASTROFİZİKSEL FAKTÖRLERİN PİŞMİŞ GÖKKUŞAĞI ALABALIĞINA AİT DUYUSAL DEĞERLENDİRMEYE ETKİSİ
Kitap Türü Kitap Bölümü
Kitap Alt Türü Alanında uluslararası yayımlanan kitap bölümü
Kitap Niteliği Diğer uluslararası bilimsel kitap
Kitap Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2022
ISBN 978-625-6382-12-1
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Konya
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş