img
img
The levels of heavy metal, acrylamide, nitrate, nitrite, N-nitrosamine compounds in brewed black tea and health risk assessment: Turkiye  
Yazarlar (6)
Burhan Basarana
Yasemin Yavuz Abanoz
Nergiz Dila Senol
Zeynep Feyza Yilmaz Oral
Dr. Öğr. Üyesi Kübra ÖZTÜRK Dr. Öğr. Üyesi Kübra ÖZTÜRK
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Guzin Kaban
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS
Dergi ISSN 0889-1575 Wos Dergi Scopus Dergi
Dergi Grubu Q2
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 07-2023
Cilt No 120
Doi Numarası 10.1016/j.jfca.2023.105285