img
img
Balıkesir İli Gastronomi Potansiyelinin Değerlendirilmesi Üzerine Nitel Bir İnceleme / A Qualitive Analysis on Evaluation of Gastronomy Potential of Balıkesir  
Yazarlar (2)
Engin Pulluk
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Yener OĞAN Doç. Dr. Yener OĞAN
Artvin Çoruh Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Tam Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Ulusal Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Ulusal Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı The Conference on “Managing Tourism Across Continents – Tourism for a Better World”. MTCON
Kongre Tarihi 02-09-2020 / 05-09-2020
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Antalya
Atıf Sayıları

Paylaş