img
img
Kamerun Mutfağı Gastronomik Unsurlarının Değerlendirilmesi / An Evaluatıon of Gastronomic Elements In Cameroon Cuısine  
Yazarlar (2)
Doç. Dr. Yener OĞAN Doç. Dr. Yener OĞAN
Artvin Çoruh Üniversitesi, Türkiye
Fügen Özkaya
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Tam Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı Artvin International Congress on Social Sciences
Kongre Tarihi 17-04-2019 / 19-04-2019
Basıldığı Ülke
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş