img
img
An Evaluation of Food and Beverage Culture in Central Africa   
Yazarlar (3)
Mustafa Ülker
Erciyes Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Yener OĞAN Doç. Dr. Yener OĞAN
Artvin Çoruh Üniversitesi, Türkiye
Fügen Özkaya
Gazi Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi
Kongre Tarihi 13-12-2017 / 14-12-2017
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Antalya
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş