img
img
Katkı Maddesi Antioksidanların Gastronomi Açısından Değerlendirilmesi / An Evaluatıon Of Additive Antioxidants In Terms Of Gastronomy  
Yazarlar (2)
Doç. Dr. Yener OĞAN Doç. Dr. Yener OĞAN
Artvin Çoruh Üniversitesi, Türkiye
Aybuke Elif Ceyhun Sezgin
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Tam Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Ulusal Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Ulusal Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı Artvin International Congress on Social Sciences
Kongre Tarihi 17-04-2019 / 19-04-2019
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Artvin
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş