img
img
Bölgesel Kalkınmada Yöresel Mutfağın Rolü: Artvin Destinasyonu Üzerine Bir İnceleme / The Role of the Local Cuisine in Regional Development: An Evaluation on Artvin Destination  
Yazarlar (2)
Zehra Bulut
Türkiye
Doç. Dr. Yener OĞAN Doç. Dr. Yener OĞAN
Artvin Çoruh Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı Artvin Çoruh University Internatıonal Congress on Ecology, Economy, and Regıonal Development (ECOSUS 2022)
Kongre Tarihi 09-06-2022 / 11-06-2022
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Hopa, Artvin
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş