img
img
Food Waste from the Perspective of Food and Beverage Businesses (Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism)   
Yazarlar (2)
Cihan Canbolat
Türkiye
Doç. Dr. Yener OĞAN Doç. Dr. Yener OĞAN
Artvin Çoruh Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Kitap Adı Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism
Bölüm(ler) Food Waste from the Perspective of Food and Beverage Businesses
Kitap Türü Kitap Bölümü
Kitap Alt Türü Alanında uluslararası yayımlanan kitap bölümü
Kitap Niteliği Scopus indeksinde taranan bilimsel kitap
Kitap Dili İngilizce
Basım Tarihi 01-2021
ISBN 978-3-631-85523-2
Basıldığı Ülke Almanya
Basıldığı Şehir Berlin
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş