img
img
Destinasyon Çekicilik Unsuru Olarak Yöresel Mutfak (Destinasyon Yönetiminde Yeni Yaklaşımlar)   
Yazarlar (1)
Doç. Dr. Yener OĞAN Doç. Dr. Yener OĞAN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Kitap Adı Destinasyon Yönetiminde Yeni Yaklaşımlar
Bölüm(ler) Destinasyon Çekicilik Unsuru Olarak Yöresel Mutfak
Kitap Türü Kitap Bölümü
Kitap Alt Türü Alanında uluslararası yayımlanan kitap bölümü
Kitap Niteliği Diğer uluslararası bilimsel kitap
Kitap Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2021
ISBN 978-625-433-037-7
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Ankara
Atıf Sayıları
Google Scholar 2

Paylaş