img
img
Karadeniz Bölgesi'ne Ait Yemekler ve Yapılışları (Temel Bilgilerle Yöresel Mutfaklar (Örnek Menü ve Reçeteler))  
Yazarlar (1)
Doç. Dr. Yener OĞAN Doç. Dr. Yener OĞAN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Kitap Adı Temel Bilgilerle Yöresel Mutfaklar (Örnek Menü ve Reçeteler)
Bölüm(ler) Karadeniz Bölgesi'ne Ait Yemekler ve Yapılışları
Kitap Türü Kitap Bölümü
Kitap Alt Türü Alanında uluslararası yayımlanan kitap bölümü
Kitap Niteliği Diğer uluslararası bilimsel kitap
Kitap Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2021
ISBN 978-625-439-324-2
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Ankara
Atıf Sayıları

Paylaş