img
img
Karadeniz Bölgesi Yöresel Mutfak Kültürü (Temel Bilgilerle Yöresel Mutfaklar (Örnek Menü ve Reçeteler))   
Yazarlar (1)
Doç. Dr. Yener OĞAN Doç. Dr. Yener OĞAN
Devamını Göster
Özet
Page 1 TEMEL BİLGİLERLE YÖRESEL MUTFAKLAR (ÖRNEK MENÜ VE REÇETELER)
Editörler: Dr. Öğr. Üyesi Hatice Sarı Gök Öğr. Gör. İpek Ünal nobel Page 2 TEMEL BİLGİLERLE
YÖRESEL MUTFAKLAR (ÖRNEK MENÜ VE REÇETELER) Editörler: Dr. Öğr. Üyesi Hatice
Sarı Gök, Öğr. Gör. İpek Ünal Yayın No. Seyahat ve Turizm No. ISBN E-ISBN Basım Sayısı :
3375 : 020 : 978-625-439-324-2 : 978-625-439-325-9 : 1. Basım, Mayıs 2021 © Copyright
2021, NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK EĞİTİM DANIŞMANLIK TİC. LTD. ŞTİ. SERTİFİKA NO.:
40340 Bu baskının bütün hakları Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti.ne
aittir. Yayınevinin yazılı izni olmaksızın, kitabın tümünün veya bir kısmının elektronik, mekanik
ya da fotokopi yoluyla basımı, yayımı, çoğaltımı ve dağıtımı yapılamaz. Nobel Yayın Grubu,
1984 yılından itibaren ulusal ve 2011 yılından itibaren ise uluslararası düzeyde düzenli olarak …
Anahtar Kelimeler
Kitap Adı Temel Bilgilerle Yöresel Mutfaklar (Örnek Menü ve Reçeteler)
Bölüm(ler) Karadeniz Bölgesi Yöresel Mutfak Kültürü
Kitap Türü Kitap Bölümü
Kitap Alt Türü Alanında uluslararası yayınlanan kitap bölümü
Kitap Niteliği Diğer uluslararası bilimsel kitap
Kitap Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2021
ISBN 978-625-439-324-2
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Ankara
Atıf Sayıları

Paylaş