| Yazarlar (1) |
Doç. Dr. Yener OĞAN
|
| Özet |
| Page 1 TEMEL BİLGİLERLE YÖRESEL MUTFAKLAR (ÖRNEK MENÜ VE REÇETELER) Editörler: Dr. Öğr. Üyesi Hatice Sarı Gök Öğr. Gör. İpek Ünal nobel Page 2 TEMEL BİLGİLERLE YÖRESEL MUTFAKLAR (ÖRNEK MENÜ VE REÇETELER) Editörler: Dr. Öğr. Üyesi Hatice Sarı Gök, Öğr. Gör. İpek Ünal Yayın No. Seyahat ve Turizm No. ISBN E-ISBN Basım Sayısı : 3375 : 020 : 978-625-439-324-2 : 978-625-439-325-9 : 1. Basım, Mayıs 2021 © Copyright 2021, NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK EĞİTİM DANIŞMANLIK TİC. LTD. ŞTİ. SERTİFİKA NO.: 40340 Bu baskının bütün hakları Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti.ne aittir. Yayınevinin yazılı izni olmaksızın, kitabın tümünün veya bir kısmının elektronik, mekanik ya da fotokopi yoluyla basımı, yayımı, çoğaltımı ve dağıtımı yapılamaz. Nobel Yayın Grubu, 1984 yılından itibaren ulusal ve 2011 yılından itibaren ise uluslararası düzeyde düzenli olarak … |
| Anahtar Kelimeler |
| Kitap Adı | Temel Bilgilerle Yöresel Mutfaklar (Örnek Menü ve Reçeteler) |
| Bölüm(ler) | Karadeniz Bölgesi Yöresel Mutfak Kültürü |
| Kitap Türü | Kitap Bölümü |
| Kitap Alt Türü | Alanında uluslararası yayınlanan kitap bölümü |
| Kitap Niteliği | Diğer uluslararası bilimsel kitap |
| Kitap Dili | Türkçe |
| Basım Tarihi | 01-2021 |
| ISBN | 978-625-439-324-2 |
| Basıldığı Ülke | Türkiye |
| Basıldığı Şehir | Ankara |