Yazarlar (1) |
![]() Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
Kitap Adı | Gastronomi Sözlüğü A’dan Z’ye |
Bölüm(ler) | Soslar (A.1. Sosu, Aioli Sosu, Akçaağaç Şurubu, Alfredo Sosu, Arrabbiata Sosu, Au Jus Sosu, Bagna Cauda Sosu , Balık Ezmesi, Barbekü Sos, Beşamel Sosu, Beurre Manie, Bigarade Sosu, Bolonez Sos, Carbonara Sosu, Chimichuri Sosu, Coulis Sosu, Dana Fond, Dömi |
Kitap Türü | Kitap Bölümü |
Kitap Alt Türü | Alanında ulusal yayımlanan kitap bölümü |
Kitap Niteliği | Alanında tanınmış ulusal bir yayınevince basılan bilimsel kitap |
Kitap Dili | Türkçe |
Basım Tarihi | 01-2020 |
ISBN | 978-605-254-253-8 |
Basıldığı Ülke | Türkiye |
Basıldığı Şehir |