img
img
Soslar (A.1. Sosu, Aioli Sosu, Akçaağaç Şurubu, Alfredo Sosu, Arrabbiata Sosu, Au Jus Sosu, Bagna Cauda Sosu , Balık Ezmesi, Barbekü Sos, Beşamel Sosu, Beurre Manie, Bigarade Sosu, Bolonez Sos, Carbonara Sosu, Chimichuri Sosu, Coulis Sosu, Dana Fond, Dömi (Gastronomi Sözlüğü A’dan Z’ye)  
Yazarlar (1)
Doç. Dr. Yener OĞAN Doç. Dr. Yener OĞAN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Kitap Adı Gastronomi Sözlüğü A’dan Z’ye
Bölüm(ler) Soslar (A.1. Sosu, Aioli Sosu, Akçaağaç Şurubu, Alfredo Sosu, Arrabbiata Sosu, Au Jus Sosu, Bagna Cauda Sosu , Balık Ezmesi, Barbekü Sos, Beşamel Sosu, Beurre Manie, Bigarade Sosu, Bolonez Sos, Carbonara Sosu, Chimichuri Sosu, Coulis Sosu, Dana Fond, Dömi
Kitap Türü Kitap Bölümü
Kitap Alt Türü Alanında ulusal yayımlanan kitap bölümü
Kitap Niteliği Alanında tanınmış ulusal bir yayınevince basılan bilimsel kitap
Kitap Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2020
ISBN 978-605-254-253-8
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir
Atıf Sayıları

Paylaş