| Yazarlar (1) |
Doç. Dr. Yener OĞAN
|
| Kitap Adı | Gastronomi Sözlüğü A’dan Z’ye |
| Bölüm(ler) | Soslar (A.1. Sosu, Aioli Sosu, Akçaağaç Şurubu, Alfredo Sosu, Arrabbiata Sosu, Au Jus Sosu, Bagna Cauda Sosu , Balık Ezmesi, Barbekü Sos, Beşamel Sosu, Beurre Manie, Bigarade Sosu, Bolonez Sos, Carbonara Sosu, Chimichuri Sosu, Coulis Sosu, Dana Fond, Dömi |
| Kitap Türü | Kitap Bölümü |
| Kitap Alt Türü | Alanında ulusal yayınlanan kitap bölümü |
| Kitap Niteliği | Alanında tanınmış ulusal bir yayınevince basılan bilimsel kitap |
| Kitap Dili | Türkçe |
| Basım Tarihi | 01-2020 |
| ISBN | 978-605-254-253-8 |
| Basıldığı Ülke | Türkiye |
| Basıldığı Şehir |