img
img
Kırşehir Yöre Mutfağına Özgü Bir Lezzet: Besmeç / A Flavor Peculiar To The Kırşehir Regional Cuisine: Besmeç  
Yazarlar (1)
Doç. Dr. Yener OĞAN Doç. Dr. Yener OĞAN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Ulusal alan endekslerinde (TR Dizin, ULAKBİM) yayımlanan tam makale
Dergi Adı Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)
Dergi ISSN 2619-9548
Dergi Tarandığı Indeksler TR DİZİN
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 03-2022
Cilt No 5
Sayı 1
Sayfalar 16 / 23
Doi Numarası 10.33083/joghat.2022.109
Makale Linki https://www.joghat.org/uploads/2022-vol-5-issue-1-full-text-110.pdf