img
img
Samsun İlinde Faaliyet Gösteren 4 ve 5 Yıldızlı Otel İşletmelerinde Gıda İsrafı Üzerine Bir İnceleme / An Investigation on Food Waste in 4 and 5 Star Hotels Business in Samsun   
Yazarlar (2)
Cihan Canbolat
Türkiye
Doç. Dr. Yener OĞAN Doç. Dr. Yener OĞAN
Artvin Çoruh Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Ulusal alan endekslerinde (TR Dizin, ULAKBİM) yayımlanan tam makale
Dergi Adı Journal of Tourism and Gastronomy Studies
Dergi ISSN 2147-8775
Dergi Tarandığı Indeksler TR DİZİN
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 12-2021
Sayfalar 417 / 426
Doi Numarası 10.21325/jotags.2021.964
Makale Linki https://jotags.org/2021/vol9_special_issue5_article27.pdf