img
img
Mutfak Çalışanlarının Yaratıcılık Algı Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma / An Investigation on the Creativity Perception Levels of Culinary Employees'  
Yazarlar (1)
Doç. Dr. Yener OĞAN Doç. Dr. Yener OĞAN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Ulusal alan endekslerinde (TR Dizin, ULAKBİM) yayımlanan tam makale
Dergi Adı Fiscaoeconomia
Dergi ISSN 2564-7504
Dergi Tarandığı Indeksler TR DİZİN
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 05-2021
Cilt No 5
Sayı 2
Sayfalar 756 / 768
Doi Numarası 10.25295/fsecon.891984
Makale Linki https://dergipark.org.tr/tr/download/article-file/1620849