img
img
Üniversite Öğrencilerinin İş Hayatına Hazır Bulunma Düzeyi: Aşçılık Programı Üzerine Bir Araştırma / Readiness Level for Business Life of University Students: An Investigation on the Cookery Program    
Yazarlar (1)
Doç. Dr. Yener OĞAN Doç. Dr. Yener OĞAN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli ulusal dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
Dergi ISSN 2687-1912
Dergi Tarandığı Indeksler Türkiye Turizm Dizini, ResearchBib, Directory of Research Journals Indexing, Root Indexing, Bilgindex, Sobiad
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 06-2022
Cilt No 25
Sayı 1
Sayfalar 1 / 18
Doi Numarası 10.55931/ahbvtfd.1036059
Makale Linki https://dergipark.org.tr/tr/download/article-file/2130002