img
img
An alternative gastronomic product obtained from beans and red lentils: Hummus   
Yazarlar (3)
İbrahim Çekiç
Türkiye
Doç. Dr. Yener OĞAN Doç. Dr. Yener OĞAN
Türkiye
Erdem Baydeniz
Türkiye
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli uluslarası dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Eurasian Journal of Food Science and Technology
Dergi ISSN 2667-4890
Dergi Tarandığı Indeksler DRJI, ESJI, OpenAIRE
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2024
Cilt No 8
Sayı 2
Sayfalar 92 / 104
Makale Linki https://dergipark.org.tr/en/download/article-file/4471139
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş