img
img
Evaluation of Some Probiotic Properties of Lactobacillus casei Strains Isolated from Turkish Lavaş Cheese  
Yazarlar (2)
Ergin Kariptaş
Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Harun ÇİFTÇİ Prof. Dr. Harun ÇİFTÇİ
Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı 2nd ernational Conference on Engineering and Natural Sciences (ICENS 206)
Kongre Tarihi 24-05-2016 / 28-05-2016
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Sarejova
Atıf Sayıları

Paylaş