img
img
Evaulation Of Some Probiotic Properties Of Lactobacillus casei Strains Isolated From Turkish Lavaş Cheese  
Yazarlar (2)
Ergin Kariptaş
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Harun ÇİFTÇİ Prof. Dr. Harun ÇİFTÇİ
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı 6 th International Conference on Engineering and Natural Sciences (ICENS 2016), Sarajevo,
Kongre Tarihi 24-05-2016 / 28-05-2016
Basıldığı Ülke
Basıldığı Şehir
Atıf Sayıları

Paylaş