img
img
UNESCO YARATICI ŞEHİRLER AĞINDA KIRŞEHİR’DE COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜN CEMELE BİBERİNİN GASTRONOMİ TURİZM POTANSİYELİNİN SWOT ANALİZİ_SWOT ANALYSIS OF GASTROTOURISM POTENTIAL OF CEMELE PEPPER, GEOGRAPHICALLY SIGNED PRODUCT OF KIRŞEHIR PROVINCE, UNESCO CITY  
Yazarlar (1)
Dr. Öğr. Üyesi Gizem Şebnem BEYDOĞAN Dr. Öğr. Üyesi Gizem Şebnem BEYDOĞAN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Tam Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Ulusal Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Ulusal Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı AHI EVRAN 4. INTERNATIONAL CONGRESS ON SCIENTIFIC RESEARCH
Kongre Tarihi 26-04-2024 /
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Kırşehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş